Crema Bust Size pentru sâni în România: recenzii și opinii ale femeilor

Pieptul frumos al femeii întotdeauna atrage ochii oamenilor. Aceasta le dă beneficii doamnelor și domnișoarelor care au de un bust perfect, si le face geloase pe cele, cărora Natura nu le-a oferit acest dar.

Și ce le rămâne să facă acestor sărmane femei? Toată viața să poarte lenjerie specială – cu sprijin pentru bust sau sutiene cu push-up? Să apeleze la serviciile clinicilor de chirurgie plastică? Nu intrați în panică! Acum situația poate fi salvată. Pe piața noastră de produse cosmetic a apărut un mijloc absolut inovațional – crema pentru mărirea sânilor Bust Size. Această crema deja a acaparat recenzii pzitive în străinătate. Și anume datorită ei multe femei au primit posibilitatea să renunțe la operatia de marire a sânilor.

Review-urile medicilor si pacienților cu privire la crema Bust Size sunt surprinzător de asemănătoare

Review-urile medicilor si pacienților cu privire la crema Bust Size sunt surprinzător de asemănătoare

Kamil Aliyev, un chirurg-plastician și medic de cea mai înaltă categorie:

„Niciodată nu a crezut că va fi posibilă apariția unei metode de marire a sânilor non-chirurgicale. Dar era necesar să urmăresc o femeie cu mastoptozom – omiterea glandelor mamare, care a recurs la mamoplastică. Data operației a fost deja programată, pacienta a trecut toate testele – și a dispărut. A apărut doar cu o lună mai târziu. Nu am putut crede ochilor mei, dar sânii ei au crescut ușor și au recăpătat forma rotunjită frumos. Totodată nu am depistat nici cicatrice, așa că am fost dezorientat complet, cum este posibil acest lucru? Pacienta mi-a aratat o cremă, a cărei denumire se traduce ca „Mărimea bustului“. Ea îl folosise în mod regulat timp de o lună. Oare într-adevăr a apărut un mijloc care ar putea înlocui o intervenție chirurgicală? Am fost foarte uimit.“

Vera, în vârstă de 25 de ani:

„După ce am născut, pe pieptul meu au rămas semne elastice. Și forma sa s-a schimbat foarte mult. Pe timp ce hraneam fiica, încă era cum era. După ce am încetat, sânii s-au lăsat. Câte numai nu le-am încercat doar ca să revină la forma anterioară – fără nici un rezultat. Asta până ce prietena mea, care se confruntase cu aceeași problemă, dar un pic mai devreme, nu mi-a făcut cadou crema Bust Size. Ea nu numai că mi-a întors frumusețea pieptului meu, dar, de asemenea, mi-a îmbunătățit și starea pielii în zona decolteului. E un miracol adevărat!“

Comentariile negative despre crema Bust Size: cine le scrie și de ce?

Ca și oricare produs, crema Bust Size are procentul său de comentarii negative. Dar cele mai multe dintre ele sunt legate de achiziționarea preparatelor contrafăcute. Acum, mulți încearcă să vândă produse de calitate proastă pe internet, realizându-le sub branduri bine-cunoscute, așa cum s-a întâmplat și cu crema Bust Size.

De asemenea, un procent mic de recenzii negative pentru crema exprimată le revine celor care se așteaptă la un efect instantaneu, dar nu sunt de gând să-l folosească în mod regulat. Însă, după afirmațiile producătorilor înșiși, perioada minimă de aplicare a produsului cosmetic este de o lună. Și nu câteva zile!

Cum se utilizează crema Bust Size pentru a obține rezultatul dorit

Nu putem ignora nici comentariile medicilor sceptici, care nu cred în efectul produselor cosmetice naturale, dar își exprimă opinia. Medicii nu au întotdeauna dreptate.

Cel mai bine este să citiți recenziile cremei Bust Size pe site-urile specializate sau marturii celor care l-au folosit deja pe Forumurile Femeilor.Este singura modalitate de a afla adevărul despre remediu, și în același timp de a vedea fotografia lui reală.

Cum se utilizează crema Bust Size pentru a obține rezultatul dorit

Există câteva reguli simple care trebuie respectate în procesul de folosire și aplicare a cremei Bust Size:

 1. Remediul trebuie să fie aplicat numai pe pielea curata.
 2. Folosiți în mod regulat, de două ori pe zi – dimineața și seara timp de o lună.
 3. Frecati pielea cu mișcări ușoare de masaj, având grijă să n-o întindeți prea mult. Pentru acesta trebuie să fie respectate liniile cosmetice care merg la piept de jos în sus și de la centru spre margine.

Pentru a obține cel mai bun efect, producătorii recomandă ca utilizarea cremei să fie combinată cu eforturi fizice fezabile și alimentația corectă.

Compoziția cremei Bust Size: de ce acest preparat cosmetic este atât de eficient

Farmaciștii companiei nu păstrează în secret compoziția cremei. Acesta poate fi citită pe ambalaj și în instrucțiunile atașate acesteia. Produsul cosmetic cuprinde o multitudine de componente active.

Deoksimiroestrol. Un fitoestrogen puternic – hormon derivat din planta Pueraria Mirifica. Acesta sporește densitatea țesuturilor și astfel, strânge pielea. Datorită  acestui hormone apare efectul de ridicare a pieptului.

Ulei esențial din trandafir. El oferă produsului cosmetice un miros plăcut. Uleiul de asemenea posedă proprietăți de hidratare și înmuiere. Această componentă a cremei uniformizează tonusul pielii, elimină peeling-ul, ajută la combaterea petelor pigmentate.

Extractul din frunzele de aloe. Acesta reîntinereste pielea, incetinește procesul de îmbatrânire. În plus, o hrănește și o hidratează.

Extractul de afine. O sursă valoroasă de vitamine și minerale necesare organismului, inclusiv pielii. Dar, în afară de nutriție și hidratare a pielii, această componentă a cremei crește producția fibrelor de colagen, care în cele din urmă încetinește. Astfel, micile riduri din zona decolteului sunt netezite, pielea își recapătă elasticitatea si devine întinsă. În plus, afinele ajută la exfolierea celulelor moarte ale epidermei și au un efect de albire, eliminare a petelor de pigmentare.

Enzimele. Acestea sunt compuși specifici de proteine, ​​care protejează organismul de diverse efecte adverse, mai ales de spectrul ultraviolet de lumină solară. Ele curăță pielea, activând procesul natural de exfoliere a celulelor moarte, și în același timp stimulează diviziunea celulelor noi. Deci, pielea capătăt un ton neted, pare proaspătă și întinerită.

Compoziția cremei este prezentată de componentele cunoscute în cosmetologie. Acțiunea lor este îndreptată spre hrana și îmbunătățirea aspectului exterior al pielii, precum și stimularea proceselor natural, care au loc în mod normal în ea, dar cu vârsta încep să slăbească.

Contraindicatiile si efectele secundare ale aplicării cremei „Bust Size“

Crema nu trebuie utilizată în următoarele cazuri:

 1. Sunteți alergică la unele componente ale produsului;
 2. Pielea în zona decolteului este iritată sau pee a există leziuni.

De obicei, efectele secundare nu se pronunță. Compoziția cremei este moale, iar îngrijirea pielii este foarte delicată. Dar dacă există o tendință la reacțiile alergice, poate fi efectuat un test pe piele, aplicând produsul cosmetic pe încheietura cotului. Dacă după o jumătate de oră pielea nu se va înroși, crema o puteți utiliza cu siguranță.

Beneficiile cremei Bust Size: însumarea tuturor explicațiilor, menționate anterior

Dacă v-au mai rămas careva îndoieli, acestea ușor se risipi după ce vom sublinia principalele avantaje ale cremei:

 1. Compoziția naturală fără hormoni și aditivi sintetici. Aceasta nu provoacă alergii și poate fi utilizată de femeile cu orice tip de piele, inclusiv foarte sensibilă.
 2. Este ușor de utilizat, ținând cont doar de câteva reguli.
 3. Preparatul cosmetic nu numai că mărește sânii, dar, de asemenea, hrănește pe deplin pielea, conferindu-i un aspect tânăr și atractiv.
 4. Cu condiția utilizării regulate și adecvate a produsului primele modificări pot fi observate deja după două săptămâni de aplicare.
 5. Efectul este persistent și nu dispare după încetarea aplicării cremei, deoarece rularea proceselor naturale din piele continuă.
 6. Crema este disponibilă într-un pachet mare, deci va ajunge pe mult timp.
 7. Prepartul a fost testat clinic si aprobat de dermatologi.
 8. Numărul mare de comentarii pozitive, inclusiv din partea medicilor confirmă eficacitatea produsului.

Dar cel mai important – nu mai aveți nevoie de operații costisitoare, rezultatele cărora nu sunt întotdeauna în măsură să satisfacă cerințele unei femei.

Beneficiile cremei Bust Size: însumarea tuturor explicațiilor, menționate anterior

De unde se poate de procurat crema Bust Size, astfel încât să nu nimeriți peste un produs contrafăcut?

Această întrebare îi deranjează pe toți clienții – și pe cei care au fost deja dezamăgiți, achiziționând produsele pe rețeaua Internet, și pe cei care fac de abia primele comenzi. În farmacii si magazine această cream nu se vinde. Nu o găsiți nici pe Amazon. Puteți să o cumpărați numai de la producătorii și distribuitorii oficiali. Dar trebuie să fiți atenți. Multe site-uri de o pagină redirecționează clienții către un site înșelător, sau sub masca distribuitorilor oficiali însuși vând produsele false. De fapt, link-ul pe pagina oficială a producătorului, unde puteți comanda produsul, arată în felul următor:

Link-ul site-ul oficial al producătorului

Cumpărînd produsul aici, puteți să nu vă mai temeți de înșelăciuni, iar prețul este acceptabil. Toate produsele sunt certificate. Suportul clientelă activează  non-stop, precum și serviciul de livrare către clienți prin intermediul curierului. Pentru orice întrebări puteți face un apel telefonic sau să completați un formular simplu, și așteptați apelul managerului nostru.

Acum, nu veți mai fi nevoită să purtați lengeria incomodă, care vă restricționează mișcările, sau să purtați rochiile care v-ar ascunde zona decolteului. De asemena, dispare necesitatea să mai apelați la serviciile chirurgilor plastici. Și da, puteți purta haine cu decolteu mai îndrazneț. Visele devin realitate, doar că trebuie să credeți!

12345 (310 votes, average: 4,70 out of 5)
Loading...Loading...